Bril Negenentwintig

Bril Negenentwintig

Voor het bruisende optiek bedrijf Bril29 hebben we de toffe opdracht gekregen om de website en marketing te onderhouden en een strakkere tint te geven aan het online visitekaartje. De uitdaging bij dit project lag hem vooral in het vernieuwen van de bestaande site, verouderde plug-ins vervangen en vernieuwen en de trage laadtijd.

We hebben de laadtijd succesvol teruggebracht naar minder dan 2 seconden! Dit hebben we bereikt door de website te converteren naar nieuwere plug-ins, een vernieuwde paginabouwer te gebruiken en een geoptimaliseerde cache-strategie toe te passen. Na een intensief herstructureringsproces hebben we nu een prachtige website die gemakkelijk aan te passen is en een uitstekende laadtijd heeft!

"We stonden voor een uitdaging in dit proces, vooral vanwege verouderde plug-ins en trage laadtijden. We hebben deze obstakels overwonnen door het CMS opnieuw in te richten met vernieuwde plug-ins."

Nadat we de website opnieuw ingericht hebben we voor deze partij, hebben we in samenwerking met Sneaky Cinnamon Productions, een prachtige vacaturevideo gerealiseerd en gepromoot op verschillende sociale media. Zo hebben we, met aanvulling van een vacature-website al verschillende aanmeldingen ontvangen!

We zijn enorm trots op het werk dat we hebben verricht voor Bril29 en de positieve resultaten die we hebben behaald. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die uw website kan ontwerpen, beheren en uw marketing kan verzorgen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw merk kunnen laten groeien met onze expertise en toewijding.

No items found.
Zie meer werk