The Garden Gallery

The Garden Gallery

Voor het unieke bedrijf The Garden Gallery hebben we een gave opdracht aan mogen nemen: "Hoe krijgt The Garden Gallery binnen 30 dagen een merkbare groei binnen Nederland, België en Duitsland?"

Met de kennis binnen het team van Mamoda behaalde wij binnen 7 dagen de verwachte resultaten van de maand. Offerte-aanvragen kwamen binnen vanuit de gewenste landen, waardoor de The Garden Gallery haar naamsbekendheid en diensten uitgebreid heeft in Nederland, België en Duitsland.

Dit resultaat hebben we bereikt door een ijzersterke landingspagina in combinatie met een doelgroepgerichte social-media campagne.

"Uit de concurrentie springen binnen een verzadigde markt, was dé uitdaging in dit proces"

We zijn enorm trots op het werk dat we hebben verricht voor The Garden Gallery en de positieve resultaten die we hebben behaald. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die uw website kan ontwerpen, beheren en uw marketing kan verzorgen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw merk kunnen laten groeien met onze expertise en toewijding.

No items found.
Zie meer werk